Våra tjänster

Här på vår lilla inredningsbutik i Falun kan vi hjälpa dig på en mängd olika sätt och att vi har en förkärlek till slaggsten går kanske inte att undgå. Men bara för det så kommer det inte innebära att alla jobb vi gör för kunder innehåller element av slaggsten, snarare är de flesta av våra kunder mer intresserade av att får hjälp med vackra möbler till sitt hem eller sin uteplats. Just utemöbler och trädgårdsmöbler, med sina ofta ganska rustika inslag, passar perfekt att kombinera med olika former av slaggsten. Här nedan ser ni lite olika tjänster vi kan erbjuda er.

Homestaging

Att inreda ditt hem så att det ser så säljbart ut som möjligt är vårt expertområde. Det handlar om att kunna förstå huset eller lägenhetens många olika karaktärer, och därefter inreda på ett så bra sätt att det verkligen speglar möjligheterna med olika rum. Det handlar också om att tänka på ljuset, och att i de lägena använda sig av en solid bit slaggsten som lyses upp av aftonsolen är ett säkert sätt att få blickarna att stanna. Det skapar ett lugn, då både grön och blå är lugnande färger, och ger rummet en karaktär som är inbjudande att vara i. Det handlar alltså om att göra din fastighet så vacker som möjligt, och utnyttja potentialen. Det kan vi, så vill du öka värdet på buden på huset med enbart hjälp av inredningsdetaljer, ska du kontakta oss.

Inredning och smycken

Man murar mycket sällan med slaggsten idag. Skulle man göra det så är det snarare för nostalgiska skäl än praktiska, då själva murartekniken kräver extra tid och arbete. Det är vi glada för, då de kan få vara så vackra som de kan vara och därmed ge människor möjligheten att uppleva en sten som med sitt blåa eller gröna sken kan lyfta upp vilken plats som helst, från sovrum till uterum. Vi kan även slipa och forma stenarna.

Möbler

Trädgårdsmöbler Eftersom att vi använder oss av en mängd olika leverantörer när vi sätter upp våra inredningar, som exempelvis Trademax, IKEA eller lokala loppisar, innebär det att vi oftast har mer möbler än vad vi kommer behöva. Det betyder alltså att det finns goda möjligheter för dig som kund att köpa möblerna direkt av oss, och vi kan i samma stund hjälpa till med inredningsdetaljer i ditt hem, eller på möblerna själva, för att göra dem mer unika och passa dig och dina rum bättre.