Kontakta oss

Vi pratar gärna och mycket, helst om möbler och inredning såklart, men kommer vi in på ämnet stenar så gör det oss absolut ingenting. Vi är en växande inredningsbutik i Falun som har kundkontakt som en av våra fjädrar i hatten, då vi har en historia av att stå nära kunden under hela processen för att se till att det ska bli så bra som det ska.

En kreativ process är nämligen något som behöver övervakas och som lätt kan gå överstyr om det inte finns ett nära samarbete under hela utvecklingen. Finns det samarbetet där så kommer vi också kunna säkerställa att produkterna i fråga lever upp till det förväntade resultatet, samtidigt som vi är helt öppna med vilka kreativa lösningar som vi anser vara de bästa. Kunderna kan välja att lyssna mer eller mindre på oss, för oss spelar det ingen roll. Det viktigaste för oss är att vi lämnar efter oss något som kunderna är nöjda med och kan leva i.

Vi har som sagt nyligen skaffat nya lokaler, vilket gör att kundkontakten kan bli ännu tätare och samtidigt mer lättbegriplig. Du är som kund självklart välkommen att ta del av alla de olika saker vi sysslar med här och kanske rent av inspireras när du besöker vår verkstad eller butik. Det är något vi uppskattar, och det är alltid roligt att visa upp vad vi kan göra.

Lättast når du oss på telefon, eller också så finns alternativet att kontakta oss via vår e-post. Dessutom är du såklart välkommen in till oss!

Slaggsten
Slaggatan 80
791 70 Falun

Telefon: 023 – 791 030

E-post: info@slaggsten.se