Fina sängöverkast

Vi arbetar mest med lite hårdare grejor, men det är inte tillräckligt för att ordna med bra möbler och inredning. Soffor, sängar och sådant ska ju helst inte vara alltför hårda om man säger så… Men det är inte riktigt det vi tänkte tala om nu, utan om överkast, främst då sängöverkast. För finns det någonting som ser mycket slarvigare ut utan en säng utan sängöverkast? Nepp, det gör det nog inte, och det leder ibland till problem när vi ska homestagea hos en kund. Alltför ofta saknas fina sängöverkast helt och hållet. Det är helt enkelt någonting de inte tänkt så mycket på, för vanligtvis så är det ju inte så många besökare som tittar in i sovrummet (att göra fint där för sin egen skull är ingenting många ens tänkt på. Suck).

Många sängeöverkast
Så det är någonting vi allt som oftast måste fixa till på olika vis, och med olika vis menar vi att vi lånar ut ett fräscht sängeverkast till dem. Vi har faktiskt flera som vi köpt in för just det ändamålet, men ibland måste vi ändå köpa in nya, för att det ska passa in i bostaden som vie homestagear (eller inreder i allmänhet). Ibland kan det vara svårt att övertyga kunden, det verkar finnas ett motstånd mot att investera i rejäla sängöverkast av någon anledning. Då är det bra att vi kan peka på en nätbutik som Chilli.se och visa att hey, det behöver inte kosta mycket alls. Och visst blir väl sängen snyggare?

Sovrummet är också viktigt vid homestageing. Ser det inte fräscht och fint ut så kommer många besökare att instinktivt rygga tillbaka. Sängevörekast är viktiga med andra ord. Men återigen vill vi poängtera att det är någonting man behöver för egen skull också. Varför skulle man INTE vilja ha ett fint och snyggt sovrum? Att det mest används till att sova i är ingen ursäkt, snarare tvärtom.

Pust, vi blev visst lite raljanta där. Men det blir lätt så när vi talar om inredning och homestageing och vi menar absolut ingenting illa med det. Vi vill bara hjälpa 🙂