Ett ökat intresse!

Slaggsten är precis som vi redan berättat om en hobbyverksamhet, någonting som görs mest för att vi tycker att det är roligt, utvecklande och intressant. Det har hittills varit en ganska liten verksamhet som vi har drivit, inte speciellt många har fått upp ögonen för vad vi egentligen sysslar med, men allt eftersom att kunder ändå hör av sig och vill ha hjälp så har också intresseanmälningarna ökat. Vi befinner oss just nu i ett läge där vi måste ta ställning till hur vi vill fortskrida, för faktum är att det börjar bli så pass mycket att vi nästan kan finansiera en heltidstjänst här på Slaggsten. Skulle vi marknadsföra oss lite bättre och samtidigt försöka sälja in oss tror vi att vi skulle ha råd att betala för båda våra löner.

Att använda sig av slaggsten i inredningssyfte är ganska unikt och det är roligt att upptäcka nya mönster och former som de kan bidra till. Stenar är också en väldigt naturnära produkt som gör ett hem än mer naturtroget och skapar en känsla av miljö och trygghet. Stenar är inte bara själlösa ting som inte har något syfte. Precis lika gärna som de kan användas till olika konstruktioner kan de också vara väldigt vackra, och det gäller speciellt de slaggstenar som vi använder oss av och säljer.

Detta ökade intresse har gjort att vi har extremt mycket att göra för tillfället och all ledig tid går åt till att få verksamheten att flyta på lika bra som det har gjort hittills. I slutändan hoppas vi såklart att vi kan syssla med detta på heltid, men vi känner att vi inte riktigt är där än. Men vi kommer helt klart att ta nya och spännande steg i vår verksamhet de månader som kommer att komma. Framtiden ser både ljus och spännande ut.